Wereldwinkel De Toren - Nieuwkoop

Wereldwinkel De Toren - Nieuwkoop

 

Openingstijden
Assortiment
Links

 

Openingstijden:

woensdag tm zaterdag van 10.00 uur - 16.00 uur

als de vlag uithangt

Reghthuysplein

Nieuwkoop

Contact

 

Home
Sitemap
De Toren

 

Eerlijke handel
Kerst- en geschenkpakketten
Nieuws / agenda
Recepten
Vacatures

 

 

Eerlijke handel

 

 

De Wereldwinkel voert eerlijke handel. Eerlijke handel staat voor een gelijkwaardige manier van handelen.

 

De boeren en ambachtslieden in ontwikkelingslanden blijven in de gewone handel vaak onzichtbaar en ongehoord. Zij profiteren nog nauwelijks van de wereldhandel. Zij verdienen met hun werk een ongeregeld inkomen, waar ze met moeite van kunnen bestaan. 

 

Door samen te werken met de Wereldwinkels, zijn zij verzekerd van een regelmatige afname en zij ontvangen een goede prijs voor hun producten. De producenten kunnen deelnemen aan internationale handel, verdienen een geregeld inkomen en krijgen ondersteuning bij het ontwikkelen van hun bedrijf. Met het inkomen dat zij verdienen, kunnen zij een beter leven opbouwen. Een leven zonder armoede en met voldoende kansen op ontwikkeling. Zij kunnen hun kinderen naar school sturen.

 

De Wereldwinkels zetten zich in voor meer evenwichtige handelsverhoudingen in de internationale handel en maken hiermee duidelijk dat armoede wl bestreden kan worden.

 

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Elk product is met zorg en volgens eerlijke handelscriteria ingekocht.

 

Koop je in de Wereldwinkel, dan draag je bij aan de ontwikkeling van de mensen die het hebben gemaakt!

 

Vereniging