Kerst- en geschenkpakketten

Kerst- en geschenkpakketten

Wilt u uw werknemers, relaties of vrijwilligers verrassen met een (kerst)pakket met prachtige producten en verrassende geschenken uit de Wereldwinkel? Bij Wereldwinkel de Toren in Nieuwkoop kunt u uw kerstpakketten bestellen. De pakketten worden met zorg voor u ingepakt door onze vrijwilligers.

Als u kiest voor een kerstpakket uit de Wereldwinkel, kiest u voor een pakket dat niet alleen waardevol is voor de ontvanger, maar ook voor de boeren en ambachtslieden in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, die de producten maken.

Er zijn kant en klare kerstpakketten leverbaar, deze pakketten bieden cadeaus en lekkernijen uit alle delen van de wereld.

Het is ook mogelijk zelf een pakket samen te stellen. Dit kan met behulp van de folder met de kerstcollectie (Ga naar de website www.fairtrade.nl. Klik op zakelijk en daarna op kerstpakketten) en/of de ruime keuze aan producten die u in de winkel vindt. Er zijn pakketten verkrijgbaar voor elk budget, van € 7,95 tot € 150,00 (en meer).

Bestellen of meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met de voorzitter van Wereldwinkel De Toren. Telefonisch bereikbaar op: 0172 - 571139.

Natuurlijk kunnen wij ook andere geschenkpakketten voor u maken! Voor Pasen, voor de zomer, voor een verjaardag, voor een bedankje, voor een beterschapswens........

In de winkel helpen wij u graag verder!